Red Velvet Marble Bundt Cake
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, skracanie, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Marmurowy Tort Bundt, oraz Marmurowy Tort Bundt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i skracaj ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wymieszać mąkę i 2 kolejne składniki.
Dodać do mieszanki masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Przenieść 2 1/2 szklanki ciasta do 2-qt. miseczka; wymieszać z kakao i barwnikiem spożywczym.
Upuść 2 miarki zwykłego ciasta na nasmarowaną i mąką 10-calową (16-cup) patelnię Bundt, używając małej miarki ciastek (około 1 1/2 cala); top z 1 miarką czerwonego aksamitnego ciasta. Powtórz wokół całej patelni, całkowicie zakrywając dno. Kontynuuj nakładanie warstw ciasta na patelni zgodnie z zaleceniami, aż całe ciasto zostanie użyte.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę do 1 godziny i 5 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Mżawka z śnieżnobiałą glazurą waniliową.