Red Hot " Sałatka z buraków z grzankami z koziego sera
Red Hot " Sałatka z buraków z kozim serem grzanki może być tylko przystawka szukasz. Na $5.19 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet winny, pieprz cayenne, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka nektarynowa z grzankami z koziego sera, Sałatka Frisee i Zielono-jabłkowa z grzankami z koziego sera, oraz Sałatka z buraków z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu przykryć buraki wodą i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 25 protokół.
Przełożyć buraki na talerz i ostudzić, następnie obrać i pokroić w 1/2-calową kostkę. Rezerwa 2 szklanki płynu do gotowania w rondlu.
Dodaj syrop klonowy do patelni i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu przez 5 minut. Mieszać w buraki i cayenne i dusić na umiarkowanym ogniu, aż buraki są słodkie i gorące, o 30 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść buraki na talerz. Gotować płyn do gotowania, aż lekko zgęstnieje, około 8 minut. Odstawić buraki na patelnię i ostudzić do temperatury pokojowej.
W małej misce ubijamy 2 łyżki syropu buraczanego z octem, oliwą z oliwek i czosnkiem i doprawiamy solą.
Każdy tost posmarować 2 łyżeczkami koziego sera; posypać makiem.
W dużej misce, wrzucić sałatę z buraków i vinaigrette. Sałatkę ułożyć na talerzach, ułożyć tosty z kozim serem i podawać.