Red-Hot Buffalo Deviled Eggs
Red-Hot Buffalo Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól selera, pietruszkę, jajka ugotowane na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Buffalo Deviled Eggs, Buffalo Chicken Deviled Eggs, oraz Buffalo Blue Cheese Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę jajek przekrój wzdłuż i przełóż żółtka do miski.Ułóż połówki białka na półmisku, przykryj i włóż do lodówki.
Żółtka rozgnieść widelcem do gładkiej konsystencji.
Dodać majonez, śmietanę, sos Frank ' s, ser pleśniowy, natkę pietruszki i sól selera i wymieszać na gładką masę. (Można to również zrobić za pomocą miksera elektrycznego z uchwytem do bicza.) Smak i odpowiednio doprawić.
Wymieszać mieszankę do worka cukierniczego wyposażonego w zwykłą lub dużą końcówkę gwiazdy, a następnie wymieszać równomiernie na połówki białka. Lub wypełnić jajka łyżką, dzieląc nadzienie równomiernie.
Aby polewa, w małej misce, wymieszać sos Frank z selerem naciowym, aż dobrze pokryte. Każdą połowę jajka wymieszać z około 1 łyżeczką mieszanki i liściem selera.
Od D ' Lish Deviled Eggs Kathy Casey, (C) © 2013 Andrews McMeel Publishing, LLC