Red-Chile-Spiked Deviled Eggs
Red-Chile-kolczaste Deviled jaj wymaga około 40 minut od początku do końca. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 171 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jeśli masz ancho chile proszek, zielona cebula, sos pieprzowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mało kto lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chile Scallion Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile.
Instrukcje
Ułóż jajka w 2-ćwiartkowym rondlu i przykryj zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Zdjąć z ognia i odstawić pokryte 15 minut; spuścić. Przykryć jajka zimną wodą i odstawić na dodatkowe 5 minut; odcedzić.
W międzyczasie połącz pozostałe składniki w średniej misce z trzepaczką do drutu. W razie potrzeby doprawić solą i czarnym pieprzem.
Jajka obrać ze skórki. Jajka pokroić na pół wzdłuż i ostrożnie usunąć żółtka. Żółtka rozgnieść mieszanką majonezu, aż będą gładkie.
Mieszamy łyżką do białek.
Posypać, w razie potrzeby, z dodatkowym chili w proszku i top z kolendry.