Red Bean Chili
Red Bean Chili to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 285 kalorii, 33g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, cebulę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj do Crockpot Chicken and Bean Chili and Chili Cheese Dip, Black Bean / Red Bean Chili, oraz Chili Bez Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić duży holenderski piekarnik lub rondel na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, aż rumiane, o 5 protokół.
Dodaj cebulę, dobrze mieszając, i gotować, aż półprzezroczyste, 3 do 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę więcej. Stopniowo dodawaj bulion, skrobając wszelkie rumiane kawałki z dna holenderskiego piekarnika. Wymieszać w proszku chili, kminek, i pomidory. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół.
Dodać fasolę, sól i ocet, dobrze mieszając. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut więcej.
Udekorować Cheddar, śmietana, i jalapeo, w razie potrzeby.
Podawać na gorąco, z chlebem kukurydzianym, w razie potrzeby.Wskazówka: ilość chili w proszku, o której mowa w tym przepisie, 1/3 szklanki, stworzy średnią pikanterię. Zmieniaj przyprawę do smaku, zmniejszając proszek chili do 1/4 szklanki dla łagodnego lub zwiększając go do 1/2 szklanki na dużym ogniu.