Raz Dwa Trzy Krówki

Raz Dwa Trzy Krówki
Raz Dwa Trzy Krówka jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, polewa czekoladowa fudge, półsłodkie czekoladowe chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Wall Flower Fudge {Red Chile Fudge}, oraz Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki.

Instrukcje

1
Masło patelnia 9x13. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W średnim rondlu rozpuść masło i kawałki czekolady na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i wymieszać lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
4
Dobrze wymieszać.
5
Wlać do przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Pokroić w kwadraty. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn