Ravioli z sosem śmietanowym z suszonych pomidorów

Ravioli z sosem śmietanowym z suszonych pomidorów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Ravioli z suszonym sosem pomidorowym. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 24g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz suszone pesto pomidorowe, pieprz, grzyby baby portobello i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Ravioli przegrzebkowe z suszonym sosem pomidorowym, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować ravioli w kuchence mikrofalowej zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2
Podczas gdy ravioli gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj grzyby i cebulę; smażyć 3 do 4 minut lub aż bogato rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
4
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć w małej misce, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj do patelni, dobrze mieszając. Gotować na średnim ogniu 2 minuty lub aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podziel gotowane ravioli równomiernie między 4 płytkie miski lub talerze; mieszanka grzybów łyżka równomiernie na ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posypać serem równomiernie na każdej porcji; udekorować bazylią, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BazyliaBazylia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn