Ravioli z pesto z zielonego groszku
Ravioli z pesto z zielonego groszku może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 549 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.99 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś lekko liście bazylii, ravioli wypełnione serem, odtłuszczony bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pesto Z Zielonego Groszku Ravioli, Ravioli Pesto, oraz Przepis Na Czerwone Pesto Ravioli.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia; dodać ravioli. Mieszaj od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki do ugryzienia, 4 do 6 minut; odcedzić.
Tymczasem w blenderze lub robocie kuchennym czysty groch, bulion, 2 szklanki liści bazylii i liści mięty.
W 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać lub wstrząsnąć orzechów piniowych, aż lekko rumiane, 3 do 4 protokół.
Dodać olej i czosnek do patelni; mieszać tylko do momentu, aż czosnek zacznie brązowieć, 30 sekund do 1 minuty.
Dodać mieszaninę grochu i mieszać aż do gotowania na parze.
Dodać osuszone ravioli do sosu i delikatnie wymieszać. Łyżka równo do szerokich misek.
Pozostałe liście bazylii pokroić w plastry i rozsypać na porcjach.
Posypać orzeszkami pinii.
Dodać sól i pieprz do smaku.