Ravioli z miecznika z pesto oliwkowym

Ravioli z miecznika z pesto z oliwek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać przepis podstawowe makaron, masło, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowane Steki Z Miecznika Z Pesto Oliwkowym, Miecznik-Makaron Oliwkowy, oraz Miecznik Z Oliwą, Orzeszkami Piniowymi I Pietruszką.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Z grubsza posiekać miecznika i umieścić w misce do mieszania.
Dodaj sos pomidorowy, szalotki i bazylii i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Rozwałkuj makaron do najcieńszego ustawienia na maszynie do makaronu i wytnij osiem kwadratów 5 na 5. Podzielić mieszankę miecznika między cztery kwadraty i umieścić pozostałe cztery kwadraty na każdym z nich. Ostrożnie przycisnąć krawędzie makaronu razem, tworząc duże kwadratowe opakowania ravioli.
Umieść ravioli we wrzącej wodzie i obniżyć ogień do wysokiej dusić i gotować przez cztery do pięciu minut, lub do makaronu jest miękka i nadzienie jest gorące.
W międzyczasie umieścić oliwę z oliwek i masło w 12 do 14-calowej patelni saute na średnim ogniu. Gotować, aż masło będzie bulgotać i dodać pastę z czarnych oliwek.
Niech pan usiąść ciepła, aż ravioli są gotowe. Ostrożnie wyjmij ravioli dużą łyżką i delikatnie umieść wszystkie cztery na patelni z mieszaniną pasty Oliwnej. Umieść patelnię na średnim ogniu. Delikatnie wstrząsnąć patelni na pokrycie ravioli, i szalotki i podawać natychmiast.