Ravioli Z Masłem Szałwiowo-Orzechowym
Ravioli z masłem Szałwiowo-orzechowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 873 kalorii, 30g białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet balsamiczny, liść laurowy, ravioli z serem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ravioli z brązowym masłem i szałwią, Ravioli z pikantnym masłem szałwiowym, oraz Ravioli Z Brązowym Masłem I Szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Połączyć ocet, miód i liść laurowy w małym rondlu i gotować na średnim ogniu, aż syropy, 4 do 5 minut. Przykryj, aby się ogrzać.
Dodaj ravioli do wrzącej wody i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety. Tymczasem, roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, następnie dodać szałwii i orzechy włoskie i gotować, aż orzechy są tosty, o 3 protokół. Zwiększyć ciepło do wysokiej, kadzi w około 1 szklance wody do gotowania i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o około połowę, 1 do 2 protokół.
Odcedzić ravioli, rezerwując kolejny 1/2 szklanki wody do gotowania.
Dodaj ravioli na patelni i wrzucić do herbu, dodając zastrzeżone wody w razie potrzeby.
Zdjąć z ognia, wrzucić parmezanem i doprawić solą. Podziel ravioli między talerze i skropić syropem balsamicznym.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator