Ravioli Z Dzikich Grzybów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ravioli z dzikich grzybów. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 6,06 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 874 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby portobello, zieloną cebulę, opakowania wonton i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cyn ' s Wild Mushroom Ravioli, Ravioli z dzikich grzybów w rosole z borowików, oraz Ricotta-Taleggio Ravioli z sosem z dzikich grzybów podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 czubatą łyżeczkę nadzienia grzybowego w środku 1 opakowania wonton. Zwilż brzegi wontonu odrobiną ciepłej wody.
Umieść kolejną owijkę wonton na górze i naciśnij, aby uszczelnić krawędzie. Używając widelca, zaciśnij wokół krawędzi, jeśli jest to pożądane.
Przynieś duży garnek wrzącej osolonej wody do wrzenia. Gotuj ravioli we wrzącej wodzie, aż wyjdą na powierzchnię i będą al dente.
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Pieczarki podsmażamy do miękkości, następnie dodajemy czosnek i gotujemy przez 30 sekund. Wyciągnij patelnię z ognia, dodaj szkocką i zwróć patelnię do palnika. Gotować, aż Szkocka odparuje.
Dodać ravioli, rosół z kurczaka, masło i wędzonego łososia i zmniejszyć lekko, aż sos ma ciało. Naczynie na 4 miski i posypać koperkiem, zieloną cebulką i kaparami na wierzchu każdej miski makaronu.
Masło roztopić na grubej, dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek i smażyć przez 2 minuty, uważając, aby nie spalić czosnek.
Dodaj grzyby i zostaw w spokoju, aby karmelizować, nie przeszkadzając grzybom podczas gotowania. (Im więcej grzybów jest mieszanych, tym więcej wilgoci zostanie uwolnionych.) Gdy grzyby są dobrze rumiane, dodać tymianek i pietruszkę. Odcedzić wermutem i gotować, aż ciecz wyparuje.
Dodać demi-glace z kurczaka i zmniejszyć do wyschnięcia. Wrzucić proszek z borowików, zieloną cebulkę i panko i wyciągnąć patelnię z ognia.
Przełożyć na blachę i pozostawić do ostygnięcia, odsłonięte. Po ostygnięciu, złożyć sery i schłodzić w lodówce, przykryć, w szczelnym pojemniku, aż będą gotowe do użycia.