Ravioli z dyni z chrupiącym Margherita ® Prosciutto
Dyniowe Ravioli z chrupiącym Margherita ® Prosciutto to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 777 kalorii. Jeśli masz szałwię, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ravioli z dyni z pomarańczą-Prosciutto Oil, Prosciutto i pieczarkowe Ravioli z bazyliowym sosem maślanym, oraz Chrupiące Pieczone Ravioli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Umieść orzeszki piniowe na tacy ciastka, umieścić w piekarniku na 5-8 minut w 350 aż lekko rumiane.
Osobno umieść ravioli w dużym garnku z wrzącą wodą, gotuj do instrukcji pakowania, około 8-10 minut. Przesiać z dużym odpływem.
Oddzielnie, w sosie patelni, saute oliwy z oliwek, czosnek i grzyby przez 1-2 minuty.
Dodaj Margherita ® Prosciutto.
Saute aż czosnek i prosciutto są jasnobrązowe następnie dodać Amaretto, pozwalając na płomień / spalić, następnie dodać masło.
Po rozpuszczeniu masła dodać bulion z kurczaka. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2-3 minuty. Wyłączyć ogień i dodać upieczone orzechy pinoli.
Chochle sos na ravioli w daniu makaronu, udekorować świeżą szałwią (może również smażyć liście szałwii na chrupiące do dekoracji).