Ravioli kasztanowe z szałwiowym brązowym masłem

Ravioli kasztanowe z szałwiowym brązowym masłem
Przepis kasztanowe Ravioli z szałwiowym rumianym masłem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, pieczone, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ravioli kasztanowe z szałwiowym brązowym masłem, Ravioli kasztanowe z rumianym masłem i tymiankiem, oraz Ravioli Z Szałwią I Rumianym Masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kasztany grubo posiekać. Pancettę ugotować w 3 łyżkach masła w ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż będzie chrupiąca na brzegach, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaje kasztany i wodę i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż płyn zmniejszy się o połowę. Odrzuć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Przenieść mieszaninę do miski i zacieru do grubej pasty widelcem. Obierz połowę jabłka i pokrój tyle obranej połowy na 1/4-calową kostkę, aby odmierzyć 3 łyżki stołowe. Zachowaj Pozostałe nieobrane jabłko. Pokrojone w kostkę, obrane jabłko wymieszać z mieszanką kasztanów z parmezanem, pietruszką oraz solą i pieprzem do smaku. Umieść 1 owijkę won ton na powierzchni roboczej, utrzymując Pozostałe owijki w plastikowej folii, a Kopiec 1 skąpe łyżki nadzienia w środku. Delikatnie posmaruj krawędzie owijki wodą, a górną drugą owijką, naciskając wokół napełniania, aby wypchnąć powietrze. Trim nadmiar ciasta z 2 3/4-Calowy Okrągły foremka do ciastek i uszczelnić krawędzie dobrze, naciskając je razem z opuszkami palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I Niebieskim
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Przenieś ravioli na suchy ręcznik kuchenny, a następnie zrób więcej w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
6
Pokrój tyle nieobranych jabłek w 1/4-calową kostkę, aby odmierzyć 3 łyżki stołowe i wrzuć sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
7
Podgrzać pozostałe 4 łyżki masła w dużej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi i masło zaczyna się brązowieć. Wymieszać z szałwią i gotować, mieszając, aż szałwia będzie chrupiąca, a masło będzie złociste. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj ravioli do garnka 6-quart osolonej wrzącej wody, a następnie gotuj na wolnym wrzeniu, delikatnie mieszając od czasu do czasu, aż stanie się miękki, 3 do 5 minut. Ostrożnie przenieść ravioli z rowkiem łyżką do durszlaka do odsączenia. Wsuń ravioli do masła szałwiowego i gotuj na umiarkowanym ogniu, delikatnie mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Ravioli posypać nie obranym jabłkiem i doprawić pieprzem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn