Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli)

Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli). Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 4,41 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 47g tłuszczu, oraz w sumie 1092 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz masło, parmigiano plus 1/4 szklanki, ricottę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (pieczona Pappardelle z Treviso Radicchio), Ravioli Kasztanowe, oraz Ravioli Wypełnione Radicchio podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odsączone kasztany włożyć do garnka z mlekiem i zagotować. Mniej ciepła i gotować na wolnym ogniu, aż będzie bardzo miękki, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Usunąć kasztany i odstawić płyn do gotowania. Kasztan dokładnie rozgnieść widelcem lub puree, aż będzie gładki w robocie kuchennym. W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzej olej do momentu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PatelniaPatelnia
3
Dodać treviso i gotować do miękkości i dość ciemne, około 8 minut.
4
W dużej misce wymieszaj razem przecier kasztanowy, gotowane treviso, ricottę i Parmigiano, aż do dokładnego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
5
Rozwałkować podstawowe ciasto makaronowe na najcieńszym ustawieniu i pokroić ciasto na 2-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Umieść łyżeczkę nadzienia w środku połowy kwadratów i umieść pozostałe kwadraty na górze, tworząc kwadratowe ravioli. Naciśnij krawędzie ostrożnie, aby zamknąć i odstawić, aż będzie gotowy do jedzenia. Doprowadzić 6 litrów wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. W 12 lub 14-calowej patelni saute roztop masło na średnim ogniu. Upuść ravioli do wrzącej wody i gotuj do miękkości, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MasłoMasło
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać treviso do masła i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Wyjmij ravioli z wrzącej wody i ostrożnie umieść na patelni z masłem. Wrzucić delikatnie na średnim ogniu, aż makaron jest dobrze ubrany i podawać natychmiast z tartym Parmigiano na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
RavioliRavioli
MasłoMasło
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubić razem jajka i olej i rozpocząć włączenie mąki, począwszy od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
W miarę rozszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto połączy się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
BazaBaza
11
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, wyjmij ciasto z deski, zeskrobaj i wyrzuć wszelkie resztki. Lekko odśwież deskę i kontynuuj ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
12
Rolka lub kształt zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn