Ratatouille Tian z " the French Market Cookbook

Ratatouille Tian z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Ratatouille Tian z ' francuski rynek Cookbook spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę tymianku, cebuli), liści szałwii i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tatar z wodorostów z " francuskiej książki kucharskiej, Rzodkiewka-makaron z " książki kucharskiej rynku francuskiego, oraz Tarta Sokca z cukinii i moreli z " książki kucharskiej rynku francuskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Godzinę przed planowanym gotowaniem posolić bakłażany, aby usunąć wszelkie ślady goryczy: za pomocą krajalnicy mandoliny lub bardzo ostrego noża pokrój bakłażany w poprzek na 1/8 cala (3 mm).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Włóż je do durszlaka, posyp 1 łyżeczką soli i wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Pozostaw na 1 godzinę, aby część wilgoci została wyciągnięta z plastrów. Osuszyć czystym ręcznikiem kuchennym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Przełożyć do miski i posypać 1 łyżeczką herbes de Provence.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Cukinię i pomidory pokroić w poprzek na okrągło o średnicy 3 mm.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
6
Umieścić w dwóch oddzielnych miseczkach i posypać każdą z 1/2 łyżeczki soli i 1 łyżeczka herbes de Provence.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Rozgrzej piekarnik do 175° C (350° F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Lekko olej 8×10-calowy (20×25 cm) szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia. Pokrojoną cebulę równomiernie rozsypać na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Posypać 1/4 łyżeczki soli i odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Ułóż rząd nakładających się plastrów pomidora wzdłuż jednej strony naczynia. Zapakuj je szczelnie, tak aby były prawie wyprostowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
11
Posypać odrobiną szałwii i czosnku. Postępuj zgodnie z rzędem nakładających się plasterków bakłażana, a następnie rząd plasterków cukinii, posypując każdy z odrobiną szałwii i czosnku, jak idziesz. Powtarzaj wzór, aż wypełnisz naczynie i zużyjesz wszystkie warzywa, bardzo ciasno pakując rzędy warzyw. Jeśli na końcu pozostały warzywa, wsuń je między rówieśników, aby wymieszać rzędy, które wydają się tego potrzebować.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
12
Skropić 3 łyżkami oliwy z oliwek, przykryć luźno folią i piec 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
13
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 220 ° C i piec przez kolejne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Wyjąć folię i piec, aż warzywa będą miękkie i końcówki plastry warzyw są appealingly rumiane, o kolejne 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
15
Podawać na gorąco, w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn