Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Ratatouille Tian z ' francuski rynek Cookbook spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę tymianku, cebuli), liści szałwii i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tatar z wodorostów z " francuskiej książki kucharskiej, Rzodkiewka-makaron z " książki kucharskiej rynku francuskiego, oraz Tarta Sokca z cukinii i moreli z " książki kucharskiej rynku francuskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Godzinę przed planowanym gotowaniem posolić bakłażany, aby usunąć wszelkie ślady goryczy: za pomocą krajalnicy mandoliny lub bardzo ostrego noża pokrój bakłażany w poprzek na 1/8 cala (3 mm).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Włóż je do durszlaka, posyp 1 łyżeczką soli i wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Pozostaw na 1 godzinę, aby część wilgoci została wyciągnięta z plastrów. Osuszyć czystym ręcznikiem kuchennym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Przełożyć do miski i posypać 1 łyżeczką herbes de Provence.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Cukinię i pomidory pokroić w poprzek na okrągło o średnicy 3 mm.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
6
Umieścić w dwóch oddzielnych miseczkach i posypać każdą z 1/2 łyżeczki soli i 1 łyżeczka herbes de Provence.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozgrzej piekarnik do 175° C (350° F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Lekko olej 8×10-calowy (20×25 cm) szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia. Pokrojoną cebulę równomiernie rozsypać na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
9
Posypać 1/4 łyżeczki soli i odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Ułóż rząd nakładających się plastrów pomidora wzdłuż jednej strony naczynia. Zapakuj je szczelnie, tak aby były prawie wyprostowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
11
Posypać odrobiną szałwii i czosnku. Postępuj zgodnie z rzędem nakładających się plasterków bakłażana, a następnie rząd plasterków cukinii, posypując każdy z odrobiną szałwii i czosnku, jak idziesz. Powtarzaj wzór, aż wypełnisz naczynie i zużyjesz wszystkie warzywa, bardzo ciasno pakując rzędy warzyw. Jeśli na końcu pozostały warzywa, wsuń je między rówieśników, aby wymieszać rzędy, które wydają się tego potrzebować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Gałązki Rozmarynu
12
Skropić 3 łyżkami oliwy z oliwek, przykryć luźno folią i piec 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
13
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 220 ° C i piec przez kolejne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Wyjąć folię i piec, aż warzywa będą miękkie i końcówki plastry warzyw są appealingly rumiane, o kolejne 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
15
Podawać na gorąco, w temperaturze pokojowej lub schłodzone.