Ratatouille pieczone z octem balsamicznym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Pieczony Ratatouille z octem balsamicznym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz butelkowanej pieczonej papryki, cukinia, bakłażan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tymianek-ziemniaki pieczone z octem balsamicznym, Farro Z Prażonymi Warzywami I Octem Balsamicznym, oraz Prażona cebula z miodem i octem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodaj cukinię, cebulę i bakłażana; uszczelnić i wstrząsnąć do herbu. Ułożyć warzywa na płytkiej patelni pokrytej sprayem do gotowania. Lekko posmarować warzywa sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut; skropić octem.
Piec dodatkowe 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Połączyć warzywa, papryka, pietruszka, i oliwki, podrzucając dobrze.