Raspberry-Fudge Fantasy Torte
Malina-Krówka Fantasy Torte może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 660 kalorii, 7G białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, betty chocolate Fudge Cake mix, whipping cream, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Malinowy Tort Krówkowy, Malinowy Tort Krówkowy, oraz Fantasy Krówka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar i lekko mąki DNA i boki dwóch 8-lub 9-calowych okrągłych patelni.
W małej misce, wrzucić 2/3 szklanki czekolady z 1 łyżka mix ciasto. W dużej misce, pokonać pozostałe ciasto mix, woda, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z polanych wiórków czekoladowych; wlać do patelni.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wokół boku patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Warstwy przechowywać w lodówce 45 minut dla łatwiejszej obsługi.
W schłodzonej dużej misce ubij śmietanę do ubijania i cukier puder mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. W średniej misce delikatnie wymieszać 1 szklankę malin i konfitury; złożyć w 1 1/2 szklanki bitej śmietany.
Przyciąć zaokrąglony wierzch jednej warstwy. Pokrój każdą warstwę ciasta na pół poziomo, aby w sumie 4 warstwy. Rezerwa nieotrzepnięta górna warstwa.
Umieść 1 warstwę, pokrój bok do góry, na talerzu do serwowania; rozprowadzić z około 3/4 szklanki mieszanki malinowo-kremowej. Powtórz z drugą i trzecią warstwą. Wierzch z zastrzeżoną warstwą ciasta, przyciąć bok w dół. Bok i wierzch ciasta z pozostałą bitą śmietaną. Ułóż pozostałe 1/2 szklanki malin na wierzchu ciasta. Naciśnij 1 1/2 szklanki czekolady chipsy do boku ciasta. Przechowywać luźno w lodówce.