Ranczo Halibut z sosem tatarskim cytrynowo-Pietruszkowym
Ranch Halibut z sosem tatarskim cytrynowo-Pietruszkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,78 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, Ranch dressing mix, skórki cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać maślane okrągłe krakersy można śledzić to danie główne z Ciasteczka Ritz jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halibut z sosem Pietruszkowo-cytrynowym, Kanapki z halibuta z pikantnym sosem tatarskim, oraz Paluszki rybne Halibut z sosem tatarskim koperkowo-kaparowym.
Instrukcje
Patelnia prostokątna Line, 13x9x2 cale, z folią aluminiową; folia natryskowa z natryskiem do gotowania.
Wymieszać dressing wymieszać (suche) i krakersy w płytkiej misce.
Wymieszać masło i sok z cytryny w innej płytkiej misce.
Pokrój rybę na 4 porcje. Ryby zanurzyć w maśle, a następnie pokryć mieszaniną krakersów.
Piec odkryte 10 do 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem. Podczas pieczenia ryby wymieszaj sos tatarski, natkę pietruszki i skórkę cytryny.
Sos tatarski podawać z rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.