Ranczo Francuski Chleb

Ranczo Francuski Chleb
Ranch French Bread to chleb przeznaczony dla 56 osób. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 3 g białka i 6 g tłuszczu. Za 16 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukru, mąki, ciepłej maślanki i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 17% wyniku, co nie jest aż tak spektakularne. Podobne przepisy obejmują pizzę z chlebem francuskim Bacon Ranch, pizzę z chlebem francuskim Bacon Ranch i francuską zupę cebulową z dodatkiem francuskiego chleba i sałatkę z sosem Dijon Vinaigrette.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj maślankę, masło, cukier, jajka, mieszankę sosu ranczo, sól i 4 szklanki mąki; ubijaj, aż będzie gładkie. Dosyp wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby powstało miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 KopertaMieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 Koperta
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
4
Umieścić w natłuszczonej misce, obracając raz, aby posmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Uderz ciasto w dół. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
6
Każdą porcję rozwałkuj na placek o średnicy 14 cali. x 12 cali prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Zwiń galaretkę, zaczynając od dłuższego boku; ściśnij szwy, aby je uszczelnić i podwiń końce pod spód.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Ułożyć łączeniem do dołu na dwóch natłuszczonych blachach do pieczenia. Ostrym nożem wykonaj pięć płytkich nacięć na górze każdego bochenka. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
10
Posmaruj roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
11
Wyjmij z patelni na kratkę do ostygnięcia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje56
Ocena Zdrowia0
Magazyn