Rakowy Chleb Kukurydziany
Rakowy chleb kukurydziany może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 252 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jajko, mieszankę chleba kukurydzianego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Yabbie lub raki Fettuccine, Makaron z rakami i świeżymi ziołami, oraz Pieczone piersi z kurczaka z rakami, fasolą Fava i Smalcami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Saute raki, cebula, papryka, zielona cebula, sól i pieprz razem, aż raki są gotowane; około 5 minut.
Wymieszać razem chleb kukurydziany, pomidory i jajko.
Wlać mieszaninę chleba kukurydzianego i mieszanki crawfish do 9x13 cala patelni do pieczenia.
Polać wierzch chleba kukurydzianego masłem i posypać serem. Zmienić temperaturę piekarnika do pieczenia i umieścić chleb kukurydziany z powrotem w piekarniku, aż ser się stopi, około 2 protokół.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Wino Musujące
Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet to moje najlepsze propozycje dla Raków. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.