Ragu z indyka z Fontiną i parmezanem
Indyk Ragu z Fontinanem i parmezanem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 395 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mielonego indyka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Fontinan i parmezan pieczarkowy budyń chlebowy, Ragu wołowe z parmezanem Gnocchi, oraz Ragú New-Tra Dish Stek Parmezan.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, aż półprzezroczyste i lekko brązowy, o 10 protokół. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i wymieszaj czosnek. Gotować przez 1 minutę, a następnie dodać mielonego indyka. Gotuj i mieszaj, aż indyk nie będzie już różowy.
Wymieszać w kostce pomidory, pokruszone pomidory, pietruszka, oregano, bazylia, sól, i pieprz. Gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Połączyć makaron z sosem pomidorowym na patelni. Wrzucić makaron z serem fontina i 1/2 szklanki parmezanu, aż ser się stopi.
Makaron podawać w dużej misce z 3 łyżkami parmezanu posypanego na wierzchu.