Ragu wieprzowe duszone na mleku ze świeżym Fettuccine

Ragu wieprzowe duszone na mleku ze świeżym Fettuccine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonego na mleku Ragu z łopatką wieprzową ze świeżym Fettuccine. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać liść laurowy, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Duszona W Mleku, Mleko Duszone Łopatki Wieprzowe, oraz Mleko duszone łopatka wieprzowa z kaszą manną Gnocchi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć wieprzowinę z lodówki i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. Osuszyć ręcznikami papierowymi i doprawić odmierzoną solą i pieprzem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2
Umieść mleko, czosnek, szalotkę, tymianek i liść laurowy w dużym garnku z grubym dnem lub holenderskim piekarniku i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu.Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj wieprzowinę, przykryj szczelną pokrywką i gotuj przez 75 minut. Obróć wieprzowinę i kontynuuj gotowanie przez kolejne 75 minut. Odkryć i gotować, aż wieprzowina jest przetargu widłowego i łatwo strzępy, o 30 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia.Zwiększ ciepło do średniej wysokości i gotuj duszony płyn, mieszając od czasu do czasu i skrobając dno garnka, aby uwolnić wszystkie rumiane kawałki, które się nagromadziły, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 25 minut. (Sos będzie wyglądać grudkowaty i zsiadły.) W międzyczasie przygotować mięso i makaron.Używając 2 widelców, rozdrobnić wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa, odrzucając wszelkie duże kawałki tłuszczu lub kości; odstawić mięso na bok. Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać makaron i gotować, aż tylko podgrzane przez i al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Wyjąć i wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy z płynu do duszenia o zmniejszonej zawartości i przenieść płyn do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Zdejmij małą nasadkę z pokrywki blendera (pokrywkę do wlewania) i zmiksuj z dużą prędkością, aż będzie gładka, pokrywając przestrzeń ręcznikiem kuchennym(pozwala to na ucieczkę pary i zapobiega oderwaniu pokrywki). Alternatywnie użyj blendera zanurzeniowego.Powrót sos do garnka, dodać rozdrobnioną wieprzowinę i gotowanego makaronu, i mieszać równomiernie połączyć, dodając zarezerwowane makaron gotowania wody w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn