Ragu wieprzowe duszone na mleku ze świeżym Fettuccine

Ragu wieprzowe duszone na mleku ze świeżym Fettuccine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonego na mleku Ragu z łopatką wieprzową ze świeżym Fettuccine. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać liść laurowy, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Duszona W Mleku, Mleko Duszone Łopatki Wieprzowe, oraz Mleko duszone łopatka wieprzowa z kaszą manną Gnocchi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć wieprzowinę z lodówki i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. Osuszyć ręcznikami papierowymi i doprawić odmierzoną solą i pieprzem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Umieść mleko, czosnek, szalotkę, tymianek i liść laurowy w dużym garnku z grubym dnem lub holenderskim piekarniku i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu.Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj wieprzowinę, przykryj szczelną pokrywką i gotuj przez 75 minut. Obróć wieprzowinę i kontynuuj gotowanie przez kolejne 75 minut. Odkryć i gotować, aż wieprzowina jest przetargu widłowego i łatwo strzępy, o 30 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia.Zwiększ ciepło do średniej wysokości i gotuj duszony płyn, mieszając od czasu do czasu i skrobając dno garnka, aby uwolnić wszystkie rumiane kawałki, które się nagromadziły, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 25 minut. (Sos będzie wyglądać grudkowaty i zsiadły.) W międzyczasie przygotować mięso i makaron.Używając 2 widelców, rozdrobnić wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa, odrzucając wszelkie duże kawałki tłuszczu lub kości; odstawić mięso na bok. Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać makaron i gotować, aż tylko podgrzane przez i al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Wyjąć i wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy z płynu do duszenia o zmniejszonej zawartości i przenieść płyn do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Zdejmij małą nasadkę z pokrywki blendera (pokrywkę do wlewania) i zmiksuj z dużą prędkością, aż będzie gładka, pokrywając przestrzeń ręcznikiem kuchennym(pozwala to na ucieczkę pary i zapobiega oderwaniu pokrywki). Alternatywnie użyj blendera zanurzeniowego.Powrót sos do garnka, dodać rozdrobnioną wieprzowinę i gotowanego makaronu, i mieszać równomiernie połączyć, dodając zarezerwowane makaron gotowania wody w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn