Ragu Kurczak Parmezan
Parmezan z kurczaka Ragu może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 38g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka sosu, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ragú New-Tra Dish Stek Parmezan, Parmezan Bruschetta z pieczarkami Ragú, oraz Ragu wołowe z parmezanem Gnocchi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połączyć bułkę tartą, włoskie przyprawy i czosnek w proszku w płytkim naczyniu. Kurczaka zanurzyć w jajku, a następnie okruchy mieszaniny; włączyć do herbu.
Ułóż kurczaka w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Polać kurczaka sosem; na wierzch z serem.
Piec dodatkowe 10 minut lub aż kurczak jest dokładnie gotowane.