Ragout ze smażonych pomidorów, cebuli i grzybów
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj Ragout ze smażonymi pomidorami, cebulą i grzybami. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 3 g białka i 7 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis na lakto ovo serwuje 4 dania i kosztuje 86 centów za porcję. 27 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką bazylię, pomidory, sól, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 86%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Marynowana polędwica wołowa z karmelizowaną cebulą i ragoutem z grzybów, Zjedz za osiem dolców: naleśniki z mąki kukurydzianej, ragout z grzybów, jajko sadzone i steki z bakłażana z dynią, pomidorem i ragoût z grzybami.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, smaż i mieszaj cebulę przez około 5 minut, aż będzie przezroczysta.
Dodaj połówki pomidorów i grzyby i gotuj na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez około 20 minut, aż pomidory i grzyby będą ugotowane, a sos zredukuje się i zgęstnieje.
Posypać bazylią, solą i pieprzem, wymieszać.