Ragout z dzikich grzybów w skorupkach ciasta francuskiego

Ragout z dzikich grzybów w skorupkach ciasta francuskiego
Ragout z dzikich grzybów w skorupkach ciasta francuskiego wymaga z grubsza 50 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 465 kalorii, 9g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu balsamicznego, liści tymianku, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ragoût Z Dzikich Grzybów W Skorupkach Ciasta Francuskiego, Muszle Z Ciasta Francuskiego Z Krewetkami I Awokado, oraz Zimowe Warzywa W Skorupkach Ciasta Francuskiego.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn