Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać dyni Ragout spróbować. Ten przepis służy 6. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz Acorn squash, ząbki czosnku, bulion warzywny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Spróbuj Dyni, Marchew I Pasternak Ragoût, Slow-Cooker Turkey-Butternut Squash Ragout, oraz Dyni, białej fasoli i jarmużu Ragout (Wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj cebulę i dalej 5 składników (cebula przez czosnek), i podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać ciecierzycę, bulion i sok pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut lub do przetargu. Wierzch z morelami i migdałami, posypać natką pietruszki.