Ragout baranka z Cavatelli

Ragout baranka z Cavatelli
Ragout baranka z Cavatelli jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 760 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetów suszonych solą anchois, groch, liść laurowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Migdałowy Drobiazg Ze Świeżych Jagód jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Trzygodzinne baranie baranie, Ragout Z Jagnięciny, oraz Rozmaryn-wiązane Baranie Ramię.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku o dużym dnie na dużym ogniu. Doprawić łopatkę jagnięcą koprem włoskim, rozmarynem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BaranekBaranek
RozmarynRozmaryn
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać jagnięcinę do garnka i zapiekać ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, 57 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przełożyć na talerz.
4
Dodaj pory, seler, czosnek, i płatki czerwonej papryki do garnka i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj anchois, koncentrat pomidorowy, tymianek i liść laurowy i gotuj, stale mieszając, aż na dnie garnka powstanie ciemna, mahoniowa skórka, 34 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
SardeleSardele
Liście LauroweLiście Laurowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj wino i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Jagnięcinę wrzucić do garnka i dodać skórkę pomarańczową, czerwoną cebulę i Fond de Veau. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do powolnego dusić i gotować, aż jagnięcina jest miękka, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
StadoStado
JagnięcinaJagnięcina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Zdjąć z ognia i niech jagnięcina ostygnie w garnku, przykryte. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Gdy będziesz gotowy do podania, wyciągnij mięso jagnięce z kości i wróć do bogatego sosu w garnku wraz z gotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
KościKości
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Dodać groszek i dokładnie ogrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
10
Przedruk za zgodą Gotowanie od serca: Moje ulubione lekcje wyciągnięte po drodze przez Johna Besha. Copyright 2013 John Besh. Opublikowane przez Andrews McMeel Publishing.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia88
Magazyn