Radicchio i jabłka w sosna-orzech Vinaigrette może być tylko dodatek szukasz. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cydru jabłkowego, szalotki, radicchio i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Risotto Z Radicchio, Sułtankami I Orzeszkami Pinii, oraz Sałatka Z Rukoli Z Figami, Orzeszkami Pinii I Radicchio.
Instrukcje
1
Na małej patelni na średnim ogniu umieścić cydr i miód. Gotować do zredukowania do syropu (około 1 łyżka.), 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść szalotkę, ocet i 1/2 łyżeczki. sól w średniej misce i odstawić 5 do 10 minut. W międzyczasie umieść 1/4 szklanki orzechów piniowych w moździerzu i użyj tłuczku do pracy na szorstką pastę. Odstawić. Syrop z cydru wymieszać z mieszaniną octu szalotkowego, a następnie ubić oliwą z oliwek. Wymieszaj pastę z orzechów sosnowych, aby uzyskać kremowy dressing i dodaj sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Skropić połową sosu i dokładnie wrzucić. Wrzucić jabłka, dodając więcej sosu, jeśli to konieczne, aby pokryć sałatkę. Sałatkę podzielić na 6 talerzy. U góry każdej sałatki z prosciutto, parmezan, pozostałe 1/4 szklanki orzechów piniowych, i pieprz, dzieląc równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie