Rabarbarowo-Brzoskwiniowy Chrupki
Rabarbarowo-brzoskwiniowy Crisp może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz rabarbar, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Brzoskwiniowy Rabarbar Chrupki, Brzoskwiniowy Rabarbar Chrupki, oraz Brzoskwiniowo-Rabarbarowy Chrupki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Wymieszać rabarbar, brzoskwinię, cukier biały i 1/4 szklanki mąki razem w dużej misce, aż równomiernie połączone; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i rozprowadzić na równą warstwę.
Wymieszać brązowy cukier, szybki owies i 1 1/2 szklanki mąki razem w osobnej misce.
Masło pokroić w mieszaninę mąki nożem lub blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy; posypać równomiernie mieszaniną rabarbaru i brzoskwini.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor na wierzchu, o 45 protokół.