Rabarbarowo-Brzoskwiniowy Chrupki

Rabarbarowo-Brzoskwiniowy Chrupki
Rabarbarowo-brzoskwiniowy Crisp może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz rabarbar, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Brzoskwiniowy Rabarbar Chrupki, Brzoskwiniowy Rabarbar Chrupki, oraz Brzoskwiniowo-Rabarbarowy Chrupki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać rabarbar, brzoskwinię, cukier biały i 1/4 szklanki mąki razem w dużej misce, aż równomiernie połączone; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i rozprowadzić na równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać brązowy cukier, szybki owies i 1 1/2 szklanki mąki razem w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Szybkie Gotowanie OwsaSzybkie Gotowanie Owsa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Masło pokroić w mieszaninę mąki nożem lub blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy; posypać równomiernie mieszaniną rabarbaru i brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor na wierzchu, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn