Rabarbar Custard Pie VI

Rabarbar Custard Pie VI
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj rabarbar Custard Pie VI. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 3G białka, oraz 25g tłuszczu. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga soku pomarańczowego, jajka, mielonej gałki muszkatołowej i skrócenia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak spektakularne. Ciasto Z Kremem Rabarbarowym, Ciasto Z Kremem Rabarbarowym, oraz Ciasto Z Kremem Rabarbarowym I są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby zrobić skórkę: w średniej misce wymieszaj 2 1/2 szklanki mąki i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pokrój w tłuszcz, aż utworzą się grube okruchy. Dodaj wodę, ocet i 1 jajko. Uformuj ciasto w kulkę i rozwałkuj na rundy o grubości 2 1/8 cala. Użyj jednego, aby przykryć spód i boki dziesięciocalowej Formy do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
OcetOcet
CiastoCiasto
WodaWoda
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
4
Aby zrobić nadzienie: w dużej misce ubij pozostałe jajka, aż będą gęste i lekkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Połącz mąkę, cukier, sól i gałkę muszkatołową. Złóż jajka. Dodaj masło i sok pomarańczowy, aż masa będzie gładka. Złożyć rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
RabarbarRabarbar
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
6
Wlać do skorupy ciasta; przykryj wierzch ciasta pozostałą skorupką ciasta. Zagnij krawędzie razem i wytnij szczeliny w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
Piec w piekarniku nagrzanym do 450 stopni F (230 stopni C) przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).Kontynuuj pieczenie ciasta w tej temperaturze jeszcze przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to moje najlepsze typy na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Boso Szampan Różowy Moscato
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn