Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj rabarbar Custard Pie VI. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 3G białka, oraz 25g tłuszczu. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga soku pomarańczowego, jajka, mielonej gałki muszkatołowej i skrócenia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak spektakularne. Ciasto Z Kremem Rabarbarowym, Ciasto Z Kremem Rabarbarowym, oraz Ciasto Z Kremem Rabarbarowym I są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby zrobić skórkę: w średniej misce wymieszaj 2 1/2 szklanki mąki i 1 łyżeczkę soli.
Pokrój w tłuszcz, aż utworzą się grube okruchy. Dodaj wodę, ocet i 1 jajko. Uformuj ciasto w kulkę i rozwałkuj na rundy o grubości 2 1/8 cala. Użyj jednego, aby przykryć spód i boki dziesięciocalowej Formy do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Ocet
Ciasto
Woda
Rolka
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
4
Aby zrobić nadzienie: w dużej misce ubij pozostałe jajka, aż będą gęste i lekkie.
Połącz mąkę, cukier, sól i gałkę muszkatołową. Złóż jajka. Dodaj masło i sok pomarańczowy, aż masa będzie gładka. Złożyć rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Rabarbar
Masło
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
6
Wlać do skorupy ciasta; przykryj wierzch ciasta pozostałą skorupką ciasta. Zagnij krawędzie razem i wytnij szczeliny w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
Piec w piekarniku nagrzanym do 450 stopni F (230 stopni C) przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).Kontynuuj pieczenie ciasta w tej temperaturze jeszcze przez 35 minut.
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to moje najlepsze typy na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!