Rabarbar Collins
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 548 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz wodę gazowaną, sok z cytryny, rabarbar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Poncz Malinowo-Rabarbarowy Collins Party, Tom Collins, oraz Tom Collins dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym garnku, rabarbar i cukier połączyć z 3/4 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zagęszczony i jasny róż w Kolorze, o 20 protokół.
Niech syrop ostygnie, a następnie przelać przez sito o drobnych oczkach ustawione na misce. Delikatnie nacisnąć i wyrzucić substancje stałe. Zrób to z wyprzedzeniem: syrop cukrowy z rabarbarem można przygotować z wyprzedzeniem i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
W shakerze koktajlowym połącz 1 uncję syropu cukrowego z rabarbarem z ginem i sokiem z cytryny. Napełnij shaker lodem i energicznie wstrząsaj, aż do całkowitego wymieszania, około 20 sekund. Przelej do szklanki Typu highball (Long) i polej szampanem lub wodą gazowaną.