Quinoa Shauna James Ahern-faszerowane papryki
Shauna James Ahern Quinoa nadziewane papryki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, mielony kminek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 190 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pizza z grilla Shauna James Ahern, Shauna James Ahern ' s Berbere Seasoning, oraz Shauna James Ahern ' s etiopski gulasz z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Ustaw dużą patelnię na średnim ogniu.
Wlać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż zmięknie, o 2 protokół. (Uważaj, aby nie spalić czosnku.)
Dodać karmelizowaną cebulę i gotować, mieszając, aż do ogrzania. Wymieszać z kminkiem i gotować, aż uwolni swój zapach, o 1 minutę.
Wrzucić quinoa i rodzynki. Mieszaj, aż wszystko się ogrzeje.
Dodać posiekaną jarmuż i gotować, aż tylko zwiędnie. Wyłącz ogrzewanie.
Każdą paprykę zalać pozostałym olejem. olej. Łyżka quinoa farszu do papryki.
Paprykę umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Piec w piekarniku, aż brzegi papryki są trochę chrupiące i farsz gorące, o 25 protokół.