Quinoa Pilaf z łososiem i szparagami

Quinoa Pilaf z łososiem i szparagami
Quinoa Pilaf z łososiem i szparagami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 33g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz winogronowe pomidory, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wiosenny pilaw z łososiem i szparagami, Wędzony Łosoś Szparagi Quinoa Ciasto Jajka Benedykt, oraz Quinoa Pilaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przepłukać quinoa dokładnie umieszczając w drobnoziarnistym sitku i trzymając pod zimną bieżącą wodą, aż woda będzie czysta; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2
W rondlu 2-quart podgrzać 2 szklanki wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj quinoa; zmniejszyć ciepło do niskiej. Przykryć; dusić 10 do 12 minut lub do wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
4
Tymczasem, w 12-calowej patelni, ogrzać pozostałe 4 szklanki wody i kostki bulionowej do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać łososia, skórki do góry; zmniejszyć ciepło do niskiego. Przykryć; dusić 10 do 12 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
RybyRyby
6
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz; ostudzić. Wyrzucić wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
7
Usuń skórę z łososia; rozbij na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
8
Tymczasem spłucz i osusz patelnię. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać szparagi; gotować 5 minut, często mieszając. Wymieszać cebulę; gotować 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z groszkiem, pomidorami i bulionem; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
PomidorPomidor
CebulaCebula
BulionBulion
GrochGroch
10
Delikatnie wymieszaj komosę ryżową, łososia, przyprawę cytrynowo-pieprzową i koper do mieszanki szparagów. Przykryć; gotować około 2 minut lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
SzparagiSzparagi
KoperKoper
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
łosośłosoś
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn