Quickie Strawberry Tartlets
Quickie Strawberry Tartlets to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 50 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cytrynę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Quickie Quickie Quiche, Tartaletki Truskawkowe, oraz Tartaletki Truskawkowe.
Instrukcje
Przygotuj owoce: za pomocą obieraczki do warzyw i lekkiego dotyku usuń skórkę z połowy cytryny. Spróbuj usunąć skórkę w małych kawałkach i pozostawić pestkę (białą część). Sok z cytryny do średniej miski i wymieszać w skórce, cukier granulowany, i truskawki. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do montażu tarty.
Rozgrzej piekarnik do 375ºF.
Zrobić ciasto: za pomocą Sitka o drobnych oczkach lub przesiewacza, przesiać cukier i mąkę cukierników do średniej miski. Użyj rąk, aby przesunąć cukier i mąkę przez sitko, aby ułatwić przesiewanie.
Dodać masło i sok pomarańczowy.
Użyj arkusza cookie lub odwróć obramowaną, blachę do pieczenia na blacie, upewniając się, że dno jest czyste. Nałóż cienką warstwę sprayu do gotowania. Łyżka obfite łyżeczki ciasta w pobliżu rogu arkusza i użyć małej szpatułki przesunięcie rozłożyć go cienko w mały, niedoskonały owal, około 3 1/2-przez 2 1/2-cali. Uważaj, aby pozostawić około cala między owalami, ponieważ będą się nieco rozprzestrzeniać, gdy są pieczone. Powinieneś być w stanie zmieścić około 10 na arkuszu za jednym razem.
Upiec skorupy tarty: przygotuj mini puszkę muffin lub czysty karton z jajkiem.
Umieścić tuiles w piekarniku i piec do jasnobrązowy, 8 do 11 protokół.
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika i gdy tuiles są jeszcze ciepłe, użyj przesuniętej szpatułki, aby przenieść tuile z blachy do puszki muffin. Za pomocą palców naciśnij środek, aby utworzyć skorupę, która naśladuje kształt każdej filiżanki muffinki. Boki pokrywają się lub są wyższe niż kubek muffinki. W porządku. Twoim celem jest, aby skorupa mini tart wypełnić z truskawkami. Powtarzaj z pozostałymi tuilami, pracując tylko z jednym na raz. Jeśli tuiles schłodzić zbyt dużo na blasze do pieczenia przed formowaniem i nie są elastyczne, powrót arkusz do ciepłego piekarnika na minutę, aby poluzować je przed kontynuowaniem.
Niech skorupki tart ostygnie całkowicie.
Zeszklić jagody: odcedzić płyn z truskawek i wlać do małej patelni. Dusić na średnim ogniu, aby zmniejszyć, aż stanie się syropy i zmniejszona o połowę, o 4 protokół. Pozostawić do ostygnięcia, następnie przelać z powrotem na truskawki i wrzucić do blendu.
Wyjmij skorupki z puszki na muffinki. W dolnej części każdej skorupki umieścić małą łyżkę kwaśnej śmietany i wierzch z niektórymi truskawkami. Złóż, a następnie natychmiast zjedz. Szybko się rozmoczą.