Quick ' N Easy Schab Chop Simmer
Ten przepis służy 55. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, kotlety wieprzowe, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quick & Easy Schab Chop Patelnia, Martha Stewart ' s Cabbage and Schab Chop Quick Cook, oraz Łatwy Pieczony Kotlet Schabowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sos barbecue, dressing i musztardę w płytkim naczyniu, aż do wymieszania.
Usuń 6 Łyżek. mieszanka sosu barbecue; rezerwa do późniejszego użycia.
Dodaj kotlety do pozostałej mieszanki sosu barbecue w naczyniu; Obróć, aby równomiernie pokryć obie strony kotletów. Przechowywać w lodówce 10 min.
Kotlety gotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 min.; turn.
Dodać marchew i zarezerwowane mieszanki sos barbecue; przykryć. Gotować od 7 do 10 min. lub do momentu zagęszczenia sosu i wykonania kotletów (145F).
Odstawić 3 min. Tymczasem gotować ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.