Quick & easy koreańska wieprzowina

Quick & easy koreańska wieprzowina
Quick & easy koreańska wieprzowina może być tylko bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 856 kalorii. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kawałek imbiru wielkości kciuka, koreańską pastę chilli, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako Koreańskie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Szybkie i łatwe African Pork Peanut gulasz, wieprzowina Passion Pursuit Zwycięzca Devon Delaney (sponsorowane), Szybkie i łatwe African Pork Peanut gulasz, wieprzowina Passion Pursuit Zwycięzca Devon Delaney (sponsorowane), oraz Char - grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z grilla i Rękodzieło Koreańskie mięso Giveaway.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki marynaty w robocie kuchennym i zmiksuj na gładką masę. Doprawić do smaku, a następnie zalać pokrojoną wieprzowinę. Można teraz gotować mięso od razu, ale dla najlepszych rezultatów pozostawić do marynowania w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Zrobić sos ssamjang (jeśli jest używany), mieszając wszystkie składniki razem, a następnie odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sezonowana Pasta SojowaSezonowana Pasta Sojowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
3
Podgrzać patelnię na dużym ogniu i gotować wieprzowinę w partiach przez 2-3 min z każdej strony, aż zwęglone i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podawać z białym ryżem i kilkoma liśćmi sałaty. Aby zjeść, umieść małą gałkę ryżu w liściu, następnie kawałek wieprzowiny, posmaruj sosem ssamjang (jeśli używasz) i zawiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sezonowana Pasta SojowaSezonowana Pasta Sojowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn