Quiche Ze Szpinakiem Ze Skórki Ryżowej
Quiche ze szpinakiem ze skórki ryżowej może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 136 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Za 81 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. 9 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, szwajcarski ser, substytut jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Quiche ze szpinakiem ze skórką ziemniaczaną, Quiche Grzybowo-szpinakowe w skórce owsianej, oraz Quiche ze szpinakiem feta ze skórką z komosy ryżowej dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połącz ryż, 1/2 szklanki sera, 1/4 szklanki substytutu jajka i curry w proszku. Naciśnij na dole i do góry boków 9-calowego kuchenki mikrofalowej. talerz do ciasta. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 4-5 minut lub do twardości.
Połącz szpinak, mleko, pieczarki, cebulę, czosnek w proszku, pieprz i pozostały ser i substytut jajka; wlać do skórki. Kuchenka mikrofalowa na mocy 50% przez 20 minut, obracając o ćwierć obrotu co 5 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.