Quiche ze szparagami i grzybami

Quiche ze szparagami i grzybami
Quiche ze szparagami i grzybami to śródziemnomorski przepis, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 1504 kalorii, 28g białka, oraz 94g tłuszczu. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ostrego sera cheddar, grzyby portobello, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quiche Z Grzybami I Szparagami, Ida ' s Asparagus and Mushroom Quiche, oraz Pieczarkowe Szparagi Quiche.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić na ręcznikach papierowych, pokruszyć i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać cebulę; gotować i mieszać do przezroczystego. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać grzyby portobello. Kontynuuj gotowanie, aż grzyby będą miękkie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby PortobelloGrzyby Portobello
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
6
Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Szparagi gotować we wrzącej wodzie, aż tylko miękkie, 1 do 2 protokół. Natychmiast spuścić i uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Posmaruj skorupę ciasta ubitym białkiem jajka, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
8
Na dno skorupki ciasta wyłożyć mieszankę cebuli i grzybów, szparagów i boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
GrzybyGrzyby
BoczekBoczek
CebulaCebula
9
Posypać sery Cheddar i feta na warzywa. W małej misce, ubij razem jajka, śmietanę, sól i pieprz, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Ser CheddarSer Cheddar
PieprzPieprz
KremKrem
JajkoJajko
Ser FetaSer Feta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Wlej tę mieszankę na nadzienie warzywno-serowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
11
Piec odkryte przez 35 do 40 minut, lub do firmy i lekko rumiane na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn