Quiche ze szparagami i grzybami to śródziemnomorski przepis, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 1504 kalorii, 28g białka, oraz 94g tłuszczu. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ostrego sera cheddar, grzyby portobello, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quiche Z Grzybami I Szparagami, Ida ' s Asparagus and Mushroom Quiche, oraz Pieczarkowe Szparagi Quiche.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Odcedzić na ręcznikach papierowych, pokruszyć i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać cebulę; gotować i mieszać do przezroczystego. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać grzyby portobello. Kontynuuj gotowanie, aż grzyby będą miękkie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Portobello
Grzyby
Cebula
6
Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Szparagi gotować we wrzącej wodzie, aż tylko miękkie, 1 do 2 protokół. Natychmiast spuścić i uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Posmaruj skorupę ciasta ubitym białkiem jajka, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
8
Na dno skorupki ciasta wyłożyć mieszankę cebuli i grzybów, szparagów i boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Grzyby
Boczek
Cebula
9
Posypać sery Cheddar i feta na warzywa. W małej misce, ubij razem jajka, śmietanę, sól i pieprz, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ser Cheddar
Pieprz
Krem
Jajko
Ser Feta
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
10
Wlej tę mieszankę na nadzienie warzywno-serowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ser
11
Piec odkryte przez 35 do 40 minut, lub do firmy i lekko rumiane na wierzchu.