Quiche z ziemniaków, szpinaku i koziego sera
Przepis ziemniaki, szpinak, i ser kozi Quiche może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Ten poranny posiłek ma 153 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki Yukon gold, jajka, szpinak i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quiche ze szpinakiem i kozim serem ze skórką ze słodkich ziemniaków + podsumowanie Blue Diamond Orchard, Quiche ze szpinakiem i kozim serem, oraz Szpinak, Kozi Ser I Chive Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 204°.
Rozwałkuj ciasto i umieść w 9-calowym talerzu ciasta. Delikatnie nakłuć ciasto ciasto na całym widelcem upewniając się, że nie w pełni przekłuć ciasto. Przykryć folią, odcedzić ciężarami ciasta i przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Umieścić w piekarniku i piec, aż zbrązowieje, o 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i rezerwy.
W międzyczasie roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zacznie brązowieć, o 4 protokół.
Dodać ziemniaki, wrzucić do połączenia, przykryć, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie, o 8 protokół.
Dodać odsączony szpinak i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przełożyć mieszankę szpinaku na ciasto.
Ubij jajka i mleko, a następnie zalej mieszanką szpinaku. Kropki z kozim serem, wciskając ser do quiche tak, aby był pokryty mieszanką jajeczną.
Umieścić w piekarniku i piec, aż quiche jest puffy i zaczyna brązowy w miejscach, o 35 protokół. Przed krojeniem i podaniem pozostawić do ostygnięcia.