Quiche z wędzonego łososia bez skorupy z koperkiem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz zieloną cebulę, koperek, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Quiche Z Wędzonego Łososia Bez Skórki Z Koperkiem, Quiche z wędzonym łososiem, koperkiem i kozim serem, oraz Zapiekanka z wędzonego indyka i szpinaku bez skórki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z serem, cebulą, łososiem, koperkiem i pieprzem.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.