Quiche z szynką i serem
Przepis szynka i ser Quiche może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 55 minut. Jedna porcja zawiera 1288 kalorii, 30g białka, oraz 74g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszankę serów colby i Monterey jack, rozmaryn, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ziemniaki i rozmaryn umieścić w naczyniu do mikrofalówki. Przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym i kuchenką mikrofalową przez 2 minuty, aż prawie się ugotuje.
Dno gotowej skorupy ciasta przykryć ziemniakami, szynką i serem.
Umieścić na prześcieradle i odstawić.
W średniej misce ubij jajka, mleko i przyprawę i wlej do skorupki ciasta.
Umieść quiche w rozgrzanym piekarniku na 35-40 minut lub do momentu, aż jajka się ułożą.