Quiche z szynką i dzikim ryżem
Szynka i dziki ryż Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, pieczarki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Quiche Z Dzikiego Ryżu, Quiche Z Dzikiego Ryżu, oraz Cheesy Wild Rice Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym garnku zagotuj wodę i dziki ryż. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Piec ciasto crust 10 protokół, lub do złotego koloru. Zmniejszyć ciepło do 400 stopni F (200 stopni C).
W misce wymieszaj ugotowany ryż, szynkę, czerwoną paprykę, zieloną cebulę i grzyby. W osobnej misce wymieszaj jajka, śmietanę, musztardę, sól i pieprz.
Spód ciasta posypać 1 szklanką szwajcarskiego sera.
Rozłóż ryż, szynkę i mieszankę warzywną na serze i przykryj mieszaniną jajek. Wierzch z pozostałym serem szwajcarskim.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.