Quiche Z Szynki Brokułowej Bezglutenowej
Przepis bezglutenowe brokuły szynka Quiche jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 71 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki ryżowej betty blend, cebula, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Quiche Z Krepy Lorraine (Bez Ziarna, Bezglutenowe, Paleo, Gaps), Quiche Bezglutenowe, oraz quiche bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym umieść mieszankę mąki, gumę ksantanową i sól. Okładka; proces aż do połączenia.
Dodać masło; pulsować 3 do 5 razy lub aż mieszanina wygląda jak grube okruchy.
W 1 szklance miarki ubić widelcem 1 żółtko, ocet jabłkowy i 3 łyżki zimnej wody. Po uruchomieniu robota kuchennego szybko wlej mieszaninę jaj przez rurkę i przetworz kilka sekund, aż ciasto zacznie się łączyć. (
W razie potrzeby dodać dodatkową wodę.)
Usuń ciasto; kształt na spłaszczony dysk.
Rozgrzać piekarnik do 232°. na 12-calowy kwadrat gotowania pergamin papieru lekko posypane mieszanką mąki, roll ciasto na 11-calowy okręgu. Ostrożnie wyśrodkuj niezgrubioną 9-calową płytkę ciasta na okręgu. Obróć skorupę i pie talerz na miejsce skorupa do Pie talerz.
Usuń papier. Złagodzić skorupę na patelnię, naprawiając wszelkie łzy mokrymi palcami. Trim zwisające krawędzi ciasta 1 cal od krawędzi płyty pie. Złożyć i rozwałkować ciasto pod, nawet z talerzem; flet według uznania. Nie kłuj. Skorupa linii z podwójną grubością folii.
Piec 8 minut; usunąć folię.
Piec 4 do 5 minut dłużej lub aż ciasto jest ustawione i suche. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Do napełniania, w średniej misce, ubić jajka lekko trzepaczką lub ręcznym trzepaczką. Ubić na pół i pół, sól i czerwony pieprz.
Brokuły, ser, szynkę i cebulę posypać częściowo upieczoną skórką.
Mieszankę jajeczną równomiernie zalać mieszanką brokułów.
Piec 45 do 50 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty. W razie potrzeby przykryj krawędź skorupy folią, aby zapobiec przerostowi.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.