Quiche z arugulanem i bekonem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka octu balsamicznego, soli, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Quiche z boczkiem i rukolą, Quiche z dyni, rukolą i boczkiem, oraz Quiche Ricottan i rukola dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
2
Dodać masło i skrócić. Używając zakrętów on / off, przetwarzaj, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
3
Wymieszać w wystarczającej ilości wody z lodem, aby utworzyć wilgotne grudki. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w folię i schłodzić, aż ciasto będzie wystarczająco twarde, aby rozwałkować, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ciasto
Rolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Rozwałkuj ciasto na mące do 12-calowej okrągłej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
5
Przenieś na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Trim zwis ciasta do 1 cala. Złóż zwis i naciśnij, tworząc podwójnie grube, wysoko stojące boki. Przekłuj skórkę widelcem. Zamrozić skorupę 30 minut. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryj i trzymaj zamrożone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
6
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Piec skorupę, aż złoty kolor brązowy, piercing widelcem, jeśli skorupa pęcherzyki, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Przenieś skorupę do szafy. Obniżyć temperaturę do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1
Boczek gotować na ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu, aż ostry, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia
2
Dodaj szalotki do tej samej patelni i smażyć do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj rukolę i sauté aż tylko zwiędły, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukola
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać ocet balsamiczny; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny
6
Posypać mieszanką rukoli, a następnie boczek na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukola
Boczek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Ubij śmietanę, jajka, sól i pieprz w dużej misce, aby wymieszać. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ser
Krem
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
8
Wlać mieszaninę do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Piecz quiche, aż nadzienie będzie lekko nadmuchane i złociste, około 35 minut.