Quiche z mięsem i ziemniakami
Quiche z mięsem i ziemniakami może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 137 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, jajka, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Quiche Z Skórką Mięsną, Quiche Dla Miłośników Mięsa, oraz Kotlety Ziemniaczane (Nadziewane Mięsem Indyjskie Naleśniki Ziemniaczane) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 204°.
Rozwałkuj ciasto i dopasuj do 10-calowego talerza ciasta. Ciasto wyłożyć folią aluminiową i zważyć ciężarami ciasta lub fasolą.
Piec na złoty kolor i ustawić, 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Obniżyć temperaturę pieca do 191°.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać cebulę, kiełbasę, boczek i kielbasa i gotować mieszając często, aż cebula jest przezroczysta i mięso są rumiane, o 12 protokół.
Usuń cebulę i mięso z patelni za pomocą szczelinowej łyżki, pozostawiając jak najwięcej tłuszczu na patelni, Jak to możliwe.
Umieść patelnię i pozostały tłuszcz z powrotem na ogniu i dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotować, mieszając często, aż ziemniaki będą złote, o 10 protokół.
Ziemniaki wyjąć z patelni łyżką szczelinową i wymieszać z mięsem.
Mięso i mieszankę ziemniaków rozsypać na pieczonej skorupie pie.
Ubite jajka i mleko ubić, doprawić solą i pieprzem i zalać mieszanką mięsną.
Piec, aż jajka są nadmuchane i gotowane przez, O 22 protokół. Odstawić na 10 minut przed krojeniem i podaniem.