Quiche z kiełbasą i warzywami
Quiche z kiełbasą i warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Jeśli masz pokrojone szparagi, paprykę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Quiche Warzywne, Quiche Warzywne, oraz Quiche Z Szynki Warzywnej dla podobnych receptur.
Instrukcje
. Dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta; krawędzie flet. Odstawić.
. Gotować kiełbasę na małej patelni na średnim ogniu 6 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Usunąć kiełbasę z patelni; zachować ciepło.
Dodaj szparagi i następne 4 składniki do patelni, i smażyć na średnim ogniu 6 do 7 minut lub aż warzywa będą miękkie. Łyżka mieszanki warzyw do skorupy.
Posypać kiełbasą i serem.
Połączyć mleko i kolejne 4 składniki, dobrze mieszając trzepaczką.
Mieszankę jajeczną zalać kiełbasą i serem.
Umieść na Dolnym stojaku w piekarniku; piec w temperaturze 400 przez 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed cięciem na kliny.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Terra Blanca" ONYX " Mountain Bordeaux mieszanka z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 103 dolarów za butelkę.
![Terra Blanca]()
Terra Blanca" ONYX " mieszanka Bordeaux
Malina i wiśnia z nutami fiołków unoszą się ze szklanki i mieszają się z delikatną przyprawą i tostowym dębem na nosie. Gładkie, bujne smaki jeżyn, czarnej wiśni i cassis owijają się wokół rdzenia pełnych, ale miękkich, strukturalnych tanin. Nuty cedru z lekkimi akcentami przypraw składają się w utrzymujące się smaki wiśni i jagód otoczone morzem bogatej czekolady na podniebieniu.