Quiche z kiełbasą i kaszą
Quiche z kiełbasą i kaszą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 673 kalorie. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, bulion z kurczaka, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kasza z kiełbasą i jajkiem, Kasza z kiełbasą, oraz Krewetki, kiełbasa ' N kasza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić szpinak; dobrze osuszyć, naciskając między ręcznikami papierowymi.
Gotować kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub aż kiełbasa kruszy się i nie jest już różowy; usunąć z patelni, i spuścić.
Doprowadzić bulion, śmietanę i sól do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj kaszę i wracaj do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, 12 do 15 minut lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać w Asiago, pieprz, i 3/4 Puchar Cheddar aż do stopienia. (
Mieszanina będzie bardzo gęsta.)
Stopniowo mieszaj około jednej czwartej gorącej kaszy do jaj; mieszaj mieszaninę jaj do pozostałych gorących kaszy. Szpinak i kiełbasę wymieszać.
Posypać dno i boki lekko nasmarowane 10-calowy talerz Deep-dish pie z mąki kukurydzianej. Łyżka kaszy wymieszać na talerzu ciasta; posypać pozostałym serem Cheddar.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub do zestawu.
Wyjąć z piekarnika do stojaka z drutu i ostudzić 30 minut.
Aby zamrozić: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę stopniową szczelnie z folią z tworzywa sztucznego i wytrzymałą folią aluminiową.
Miejsce w dwumeczu. plastikowa torba do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym. Zamrozić do 1 miesiąca. Odwilż w lodówce 24 godziny.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut i piec zgodnie z zaleceniami.
Uwaga: przepis można podwoić i piec w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali przez 1 godzinę.