Quiche Z Cukinii
Przepis cukinia Quiche może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten poranny posiłek ma 266 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieszankę do pieczenia herbatników, oregano, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre), Quiche Z Cukinii, oraz Quiche Z Cukinii.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie zapiekane 9 x 9 cali.
W dużej misce połącz mieszankę herbatników, oregano, sól przyprawową, czosnek w proszku, sól, pietruszkę i parmezan. Wymieszać z cebulą, jajkami i olejem.
Dobrze wymieszać i dodać cukinię.
Wlać do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub aż gotowane przez i złoty kolor.
Ostudzić na 5 minut przed krojeniem.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego można spróbować to Amelia Brut rosé Cremant de Bordeaux. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux]()
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia wyświetla aromaty i smaki truskawek i czerwonych porzeczek, o średnim ciele i eleganckim wykończeniu. Bogactwo na podniebieniu i drobne pęcherzyki wynikają z winifikacji metodą Traditionnelle i starzenia się na osadzie.