Quiche z bekonem i jajkiem niskowęglowodanowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj bekonu i Quiche z jajkiem o niskiej zawartości węglowodanów. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka szwajcarskiego sera, sól i pieprz, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Egg Fast-Snickerdoodle Crepes (Low Carb), Łatwa sałatka jajeczna o niskiej zawartości węglowodanów i Dzień Pierwszy z powrotem na Keto, oraz Bekon, Gruyere i Endive Quiche (niskowęglowodanowe i bezglutenowe).
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Można spróbować Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
![Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc]()
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Mieszanka 60% Semillon i 40% Sauvignon Blanc.Krystalicznie czysty słomkowo-żółty kolor. Nos jest mocny i aromatyczny, z dominującymi egzotycznymi aromatami (cytrusy, liczi) Sauvignon Blanc. Pełny atak na podniebienie, rozwijając żywy świeży smak z intensywnymi aromatami grejpfruta i limonki na finiszu. Zarówno żywe, jak i pełne smaku.