Quiche Szparagowo-Pekan

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Quiche ze szparagami i pekanami. Ten przepis zawiera 8 porcji z 307 kalorii, 14g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, kurczaka, niepakowanej skorupy ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać pekany można śledzić to danie główne z Ciasto Bourbon z orzechami pekan: Południowa Klasyka jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagami I Łososiem), Quiche Z Szynki I Szparagów, oraz Quiche Szparagowe podobnych receptur.
Instrukcje
Linia nieutwardzona skorupa cukiernicza z podwójną grubością wytrzymałej folii aluminiowej.
Piec w temperaturze 450° przez około 8 minut lub aż krawędzie zaczną się brązowieć.
Wyjąć z piekarnika i wyrzucić folię. Odłóż skórkę na bok.
Szparagi umieścić w małym rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia; gotować, aż będzie krucho-miękka.
Dokładnie odcedzić; wymieszać z serem szwajcarskim, kurczakiem, 1/4 szklanki orzechów pekan, cebulą i mąką. Łyżka do upieczonej Skórki.
Połączyć śmietanę, jajka, musztardę, sól i ostrą paprykę; zalać mieszanką szparagów.
Posypać parmezanem. Wierzch z pozostałymi orzechami pekan.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.